Gecombineerd, is dat met een d of een t?

Collectief dOFt creëert voorstellingen met eigen 'spellingsregels' die zowel dans als theater omvatten.

Première IT'S ALL ABOUT THE THIRD NIPPLE!

IT'S ALL ABOUT THE THIRD NIPPLE ging in première op het TWEETAKT festival in Utrecht, en dat voor twee uitverkochte zalen! Enkele reacties na de première:

"Prachtige opbouw van de choreografie en spaarzaam functioneel gebruik van de muziek boeide vanaf het eerste moment. Prachtige dans met acrobatische elementen van twee mensen, die perfect op elkaar waren ingespeeld. En een waarschuwing voor een te ver doorgevoerde automatisering, waarin SIRI je leven dreigt over te nemen" - Kees Sapens
"IT'S ALL ABOUT THE THIRD NIPPLE bevat een unieke, zotte verbeeldingswereld, gecombineerd met veel talent. Een genereuze taal en kei hard werken levert deze bijzondere productie op." - Filip Tielens

Een nieuwe versie verdient ook een nieuwe trailer: hieronder te bewonderen!

 

Repetities voor TWEESTRIJD gestart!

De repetities voor TWEESTRIJD zijn gestart. Collectief dOFt werkt volop aan deze nieuwe productie die in première gaat op 23 september 2017 in CC 't Gasthuis (Aarschot)! Dit allemaal dankzij de CC's van Leuven, Aarschot, Diest, Herent, Halle, Strombeek, Dilbeek en Tienen in kader van EIGEN KWEEK. Meer informatie over deze voorstelling vind je hier.

tweestrijd affiche zonder credtis

Terugblik Krokusfestival 2017!

We blikken terug op onze succesvolle passage van EVEN GEDULD op het Krokusfestival te Hasselt. We maken ons ondertussen klaar voor de schoolvoorstellingen in CC 't Wagehuys (Leuven) in mei.

evengeduld-annavankooij-5018