Gecombineerd, is dat met een d of een t?

Collectief dOFt creëert voorstellingen met eigen 'spellingsregels' die zowel dans als theater omvatten.

Première TWEESTRIJD nadert!

De repetities voor TWEESTRIJD zijn al even aan de gang. Collectief dOFt werkt volop aan deze nieuwe productie waarvan de première doorgaat op 23 september 2017 in CC 't Gasthuis (Aarschot)! Dit allemaal dankzij de CC's van Leuven, Aarschot, Diest, Herent, Halle, Strombeek, Dilbeek en Tienen in kader van EIGEN KWEEK. Meer informatie over deze voorstelling en alle speeldata vind je hier. Opgelet: de voorstelling in 30CC/Wagehuys (Leuven) is uitverkocht. Je kan je aanmelden op de wachtlijst of uitwijken naar andere speelplekken.

tweestrijd affiche zonder credtis

Naar aanleiding van de naderende première van TWEESTRIJD, werden we geïnterviewd door TienenTroef. Dit interview kan je hier lezen.

interview_doft_lohxphotography-1-van-5

We spelen op 28 oktober 2017 in CC De Kruisboog in Tienen. Voor alle andere speeldata kan je terecht in onze agenda.

© foto: Lotte Hendrickx

 

EVEN GEDULD klaar voor een nieuw seizoen

We blikken terug op een mooi theaterseizoen 2016-2017. Volgend seizoen vliegen we er terug in. Voor info & speeldata: klik hier.

evengeduld-annavankooij-5018

 

Herneming IT'S ALL ABOUT THE THIRD NIPPLE

IT'S ALL ABOUT THE THIRD NIPPLE ging in première op het TWEETAKT festival in Utrecht, en dat voor twee uitverkochte zalen! Enkele quotes uit de mooie recensie van Dansmagzine:

"Intimiteit, communicatie, onzekerheid en de rol van sociale media worden onderzocht in de vlijmscherpe, absurde en speelse danstheatervoorstelling IT'S ALL ABOUT THE THIRD NIPPLE."

"Zijn wanhoop om haar inschikkelijkheid is tastbaar, bijna pijnlijk."

"Hun lichamen zijn perfect op elkaar ingespeeld, vullen elkaar aan en versterken elkaar."

- Annabel Van Baren, Dansmagazine

http://dansmagazine.nl/review/intens-prikkelend-samenspel-van-dycke-en-vanneste 

Ongetwijfeld redenen genoeg om hier een vervolg aan te breien. Momenteel zal de volgende voorstelling van 'IT'S ALL ABOUT THE THIRD NIPPLE' plaatsvinden op 8 november 2017 in Kuurne. Meer informatie kom je binnenkort te weten. Ondertussen houden we je op de hoogte van nieuwe speeldata!